Участь делегації КПІ ім. Ігоря Сікорського в Саміті Польського освітянського фонду PERSPEKTYWY

На запрошення Президентки Польської освітянської фундації Perspektywy д-ра Б’янки Сивінської студентки і співробітниці КПІ беруть участь у  шостій найбільшій у Європі та Азії конференції для жінок у сфері STEM, Tech & ІТ – Perspektywy Women in Tech Summit 2024, яка проходить 12-13 червня 2024 року у Варшаві у виставковому центрі EXPO XXI.

Запрошено 120 студенток від КПІ та інших університетів України. Участь делегації України у Саміті безкоштовна і оплачується Польською освітянською фундацією Perspektywy (квитки з Києва до Варшави і назад до Києва, проживання в готелі, харчування з 11 червня до 14 червня 2024 року та білети на захід). Також надається можливість взяти участь в конференції по безкоштовних квитках в онлайн режимі 12-13 червня 2024 року.

У Саміті візьмуть участь 10 000 студенток, професіоналів та лідерок зі світу нових технологій, 500 провідних експертів галузі, а також 100 найбільших технологічних компаній та найкращі технічні університети з Польщі та світу.

Два інтенсивні дні конференції, сповнені знань та обміну досвідом, залучають 5 сцен виставкового центру EXPO XXI та 150 чудових спікерів, 60 воркшопів та понад 500 індивідуальних менторських сесій, а також Ярмарок вакансій з безліччю привабливих вакансій та галузевим нетворкінгом!

Гасло  Саміту  2024 року – “Tech Life Balance”, і його ведучими темами будуть: квантові обчислення, взаємодія людина-машина, нейрорізноманіття, наука про дані, штучний інтелект та машинне навчання, глибокі технології, хмарні рішення, а також цифрова екологія та кібербезпека.

Спеціальний почесний гість – Славош Узнанський,  проєктний астронавт Європейської Космічної Агенції (European Space Agency), видатний вчений, який займається підготовкою спеціальних польотів та проєктів.

Саміт 2024 буде також продовжувати започатковану два роки тому ідею сталого розвитку – як перший в Польщі масштабний захід, позитивно збалансований кліматично, з мінімізацією та компенсацією всього вуглецевого сліду. Цього року учасники Саміту перші активно приєднаються до дій з відновлення водно-болотних угідь!

Цей захід значною мірою скерований до студенток і студентів, і саме їхня залученість та захоплення є рушійною силою Perspektywy Women in Tech Summit 2024. Контент, представлений на заході, оптимізований саме для цієї цільової групи, а для самих студенток і студентів участь у заході – це шанс спрямувати свою кар’єру, дізнатися про пропозиції провідних компаній, світові тренди у сфері нових технологій та можливість познайомитися з видатними експертами галузі, видатними політичними діячками Республіки Польща.

Бажаємо учасницям від КПІ ім. Ігоря Сікорського активної і плідної роботи!

джерело

Реєстраційна форма для абітурієнтів
Молодий вчений року
Центр міжнародної освіти
Відділ академічної мобільності
Що таке інжиніринг інтелектуальних електротехнічних та мехатронних комплексів

Матеріально-технічне забезпечення кафедри АЕМК