МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ РОКУ – 2022

З метою визнання визначних досягнень молодих вчених України у різних галузях знань Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України (РМУ при МОН) оголошено проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року». Конкурс налічує 4 тематичні блоки, в які входять 100 різних номінацій. Формат проведення конкурсу – онлайн.

Команда РМУ при МОН запрошує молодих вчених України віком до 35 років включно, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня та віком до 40 років включно, які мають науковий ступінь доктора наук, – до участі у конкурсі.

З Положенням Конкурсу, переліком номінацій та критеріями їх оцінювання детально можна ознайомитись на сайті.

Передбачено подання заявки шляхом самовисування та висування іншою особою. Коригування поданих даних відбувається відповідно рішення організаційного комітету у двох випадках:
◾️ Виявлення недостовірних даних;
◾️ Зверненння кандидата щодо технічної правки поданих даних.
Номінанти несуть особисту відповідальність за достовірність наданої інформації.

Для участі у конкурсі необхідно ‼️ до 01 вересня 2022 року ‼️подати заявку в електронній формі за посиланням.

✔️ Наукові досягнення номінанта подаються за звітний рік (за підсумками 2021 року).

Підставами для відхилення заявки є недостовірність поданої інформації або/чи невідповідність віковим нормам молодого вченого, визначених чинним законодавством.

🏆 За результатами Конкурсу в кожній номінації буде визначений 1 (один) переможець (лауреат), загалом – 100 переможців (лауреатів).

Результати конкурсу будуть оголошені 14 жовтня 2022 року на офіційному сайті Конкурсу та інформаційних ресурсах Організатора, а також на офіційному сайті Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

За виникнення додаткових питань просимо звертатися до координатора конкурсу: Анна Гакман, +380669777304, an.hakman@chnu.edu.ua

За матеріалами: РМУ при МОН

Разом до Перемоги! Віримо в Україну!