Відбулося чергове засідання кафедри АЕМК

13.04.2022 відбулося чергове засідання кафедри автоматизації електротехнічних та мехатронних комплексів в on-Line режимі.

Ключовим питанням, що розглядалось на засіданні, було про поточний стан освітньо-наукового процесів в умовах військового періоду та заходи щодо його супроводження й удосконалення. У теплій діловій атмосфері, по-діловому було репрезентовано, обговорено та рекомендовано вченій раді інституту для затвердження проєкт програми атестаційного іспиту для ОС «Бакалавр». Від робочої групи розробників Програми слово тримав Сергій Леонідович Прядко. Також жваво і конструктивно обговорювались питання підготовки до прийдешньої акредитації освітньої програми (ОП). Комплекс питань тут порушувалала Алла Василівна Босак. Серед них центральним питанням було забезпечення освітніх компонент (ОК) ОП методичними розробками. Було обговорено та вирішено створити віртуальну методичну бібліотеку кафедри на спільному гугл-диску. Разом з тим творчі колективи кафедри репрезентували низку методичних розробок за ОК та прийнято рішення щодо рекомендування їх для подальшого розгляду на методичній та вченій радах інституту.
Особливістю сьогоднішнього засідання колективу кафедри стала участь стейкхолдера від Institute for Circular and Hydrogen Economy Оксани Тарасюк (м. Хюстон, США) з метою активізації міжнародної діяльності та обміну досвідом з представниками освітньо-наукових інституцій США. Домовились створити робочу групу для розроблення спільного формату взаємодії. По завершенню засідання кафедри співробітники перейшли в режим творчої комунікації у синхронному та асинхронному режимах зі студентами.

Бажаємо усім міцного Здоров’я, Миру й Благополуччя!